Help

Baru 7week. Tpi selera makan tak ada langsung tapi perut lapar. Apa pun tak leh telan. Apa yang boleh buat eh? Makanan apa yg boleh makan ye? Ada tak sesiapa sama mcm saya?

30 Balas

Saya dlu masa 5weeks sampai 17 weeks alah, nasi mmg takboleh makan langsung. Mee boleh tapi start 12minggu centu. Air susu je boleh air masak takboleh, ayam takboleh, semua takboleh. Tapi sebelum 12minggu habis semua takleh makan muntah je semua