Help

Baru 7week. Tpi selera makan tak ada langsung tapi perut lapar. Apa pun tak leh telan. Apa yang boleh buat eh? Makanan apa yg boleh makan ye? Ada tak sesiapa sama mcm saya?

30 Balas

Mkn selalu tp kuantiti yg sikit.. Boleh cek dlm foods & nutrition, ape yg boleh mkn atau x.. Good luck 😘

Normal lh tu sis .. Tnggu msuk trimester kdua .. Lapar thap tkleh bawa bncang hahah asyik.nk mkn je

Same ngn saya.... Skrang 9 week. Nasi mmg tak leh masuk. Hanya mkn buah²... Roti dan minum air kopi.

5y ago

jangan selalu sangat minum kopi ,bahaya

Sy mkn nasi putih dgn tomyam.. Sminggu lauk sy tomyam, tu je tekak sy bole trima..

Masak bubur nasi... mkn dgn sambal hitam atau sambal bilis... paksa utk mkn sbb lapar

Sy plak selera menjadi2 huhu..langsung xdek alah..tp badan naik mendadak...

Sma la mcm sy skrang....apa pun x bole mkan tp perut lapa sgt

Sama sis.. Sy try amal ngn jus mamariam,ok sikit.. Xd loya2 dh

Sma mcm sy..huhu,lgsg x leh nk mkn, tp perut lapar sgt

Sma lah kita, sy xmkn nasi, makan buah je....