Period On time

Baru 3 bulan kawin, sedih tgk kawan kawan lain dah ada isi? period tiap bulan on time je ni... Ada org ckp kalau badan comel ni susah sikit nak lekat. Betul ke?

39 Balas

Baru 3bln bukan 3 tahun..🤦kdg klu salu fkir pun ssh lekat...

5y ago

Btul,bila stress mcm2 pnykit bleh lekat..lpas tue sbuk nk try bnda mcm2 org jual sbb klut nk lekat mcm org len..sy pn ttc 4 thn..2thn prtma stress duk pk,try mcm2 hbis ribu2 last2 ad pnykit..last2 xpkir pun tgk2 lekat je xmkn ap2 pn..

Takpe.. rileks n rehat dulu.. dah ada anak tak boleh rehat dah.. huuu

4y ago

Kan. Klau dh ada ank, nk gi toilet pun xsenang. Ikot smpai dpn toilet.

Think positif ya...Belum Ada rezeki lagi tu.bnyak Kan doa..

saya pun dulu sama sis. 3bulan menunggu lepas kawin.

Atas rezeki sis,brdoa pada yg memberi rezeki

Rajin dan kerap bersama. Itu tips sy

Sabar sis. Ade rezeki tu nanti :')

5y ago

Amin insyaAllah mudah mudahan :))

Don’t stress :) easier to conceive when you’re not thinking about it!

Enjoy our honeymoon dear.. klau nak ikut orang kata..bnyk yang orang akan kata..tp dont stress yourself.. njoy your married life dan ingat ada yang menanti lebih lama. Chilll😉rezeki anak semua dr Allah,cepat lambat saja.