Period On time

Baru 3 bulan kawin, sedih tgk kawan kawan lain dah ada isi? period tiap bulan on time je ni... Ada org ckp kalau badan comel ni susah sikit nak lekat. Betul ke?

39 Balas

Enjoy honeymoon sis, jgn stress² 😊 amalkan makan folic acid utk prsediaan awal. Saya tinggi 148cm je, bkn sbb badan ke apa yg penting sihat. Jgn sedih² InshaAllah mesti akan ada nnti. Aamiin! Positif je tau 💕

Badan kecik atau besar, no problem. Tengok Yuyu Zulaikha, sangat kecik badan dia. Dapat je. Semua tu ada hikmah, fikir yang baik-baik. Sebab Allah tahu masa yang terbaik untuk kita dapat baby 😘

5y ago

Hehe tq for the good vibes sis. InsyaAllah;))

Jgn sedih2.fkir positif je. Slagi ade mse berdua tu, relex2 je.. Nnti kalo da ber3/4 xmenang tgan dah. Yg penting bykkan relex, jgn bezakan dri kite dgn org lain. Tu penting.

Tak semestinya badan berisi susah nak lekat sis. Semua tu atas rezeki. Ada datang awal, ada pula yg lewat sikit. Apapun kena usaha right. Keep smile always ya

In sha Allah ade rezeki tu sis kene jge makan,doa jgn henti sye 8 bulan kawen bru ade rezekini dah 15 weeks 😁 usaha yee

Period on time tu benda baguss. Sy tunggu 1 tahun setengah bru merasa. Jangan cepat kecewa. Allah akan bagi tepat pada masanyaa

Period ontime lagi bagus tau! Boleh track time awk subur.. Then bd je.. Jgn stress sbb awk bru lagi 3bulan..enjoy jee

Jangan stress sis . Saya pun period ontime . 2 tahun kawen baru pregnant . Alhamdulillah skg dah 4 bulan . 😊

Jangan stress . Sy pon 11 bulan kawin baru lekat . Rezeki Allah tu ada . Yang penting usaha, jaga kesihatan .

Sy pon bdan jenis comel XL. Dlu mmg down org ckp. Skrg ni alhamdulilah Akan tiba rezeki masing²