Anda membeli barangan dapur secara online? Jika ya, di mana?
Voice your Opinion
Shopee
Lazada
Tesco
Giant
Tidak beli secara online

5232 respon

13 Balas

Tesco, jusco, family store, mydin, 99 speed mart, kk mart, 7e ehh sume depan belakang ghumah... bole kira time normal day bape byk trolley tesco acik taman ni rembat.. dia jln kaki, tolak trolley sampai depan umah.. 😂😂

Tak beli online brg dapur. Takut dia bagi barang cepat expired.

Barangan dapur tidak pernah beli secara dalam talian

Shopee jika xjmpe dkt mall apa yg d cri.. 😉

lebih yakin beli sendiri di pasaraya

saya tdak beli secara online

Shopee masa sales. Berbaloi2

beli dkt psraya dkt rumah

Tidak beli secara online

Tak beli brg dapur on9..