Anda selalu beli barang keperluan bayi awal bulan atau hujung bulan?
Voice your Opinion
Awal bulan
Tengah bulan
Akhir bulan
Bila-bila masa

4722 respon

14 Balas

Am a shopaholic 😅😂 both offline and online whenever i got time. And i can go crazy with baby staff 😂 but basically every end of months which is when we got our salary we will restock everything!

Dapat je gaji, terus ajok g beli. Kalu dok beli dlm mse ade duit. Duit tu terbang kot lain. 😂

Dpt gaji pigi la membeli 🙄

Time gaji tengah bulan

Bila2 masa 🤭✌🏻

Lepas sje gaji.. 😬

Awl bulan lepas gaji

tengah bulan

Bila2 masa

Bila perlu