nak tanye yg mana mommy tgh preggy anak kedua ke3 or ke4 ke, ape barang2 bby yg korang beli baru?

barang baby

42 Balas

basic semua barang baru sbb tak ada simpam yg lama , cuma brg besar mcm stroller, carseat pakai yg lama sbb masih elok . kalau puan masih simpan kakak abg dia punya pakaian & lain2 tgl tambah sikit2 je . tapi yang betul2 tiap kali pantang yg sy wajib beli mmy & bby punya - set pantang - breastpad - nipple cream - maternity pad - bra nursing baby - minyak perut - mandian - cotton ball/buds - wet tissue - nappy cream - sabun cuci baju bby