Adakah anda banyak membeli sempena 11.11 ?
Voice your Opinion
Ya, banyak yang bukan dalam senarai!
Ya, seperti yang dirancang
Tidak, saya tak membeli apa-apa

2824 respon

18 Balas

nyanyi 11.11 di lazada tapi layan shopee. beli mlm2 jam 2 tu hahaha. 1st time beli 11 sen semua tu tapi beli satu saja 20 items hrga rm2.89 sen tanpa cas pnghntrn ke sabah yeahh!

masuk lazada sebab dpt voucher 11ringgit . free shipping lagi tu beli ngam2 hrga 11ringgt 😅 tak kuar duit pun🤧

tak pun. hbs pla duit dlm shopee pay. tggu laki isi huhuhu kesian 😥

X beli apa2 pun sbb postage ke Sabah mahal biarpun benda kecik😊

beli sekadar keperluan.. #10Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

no. sbb saya sibuk atasi alahan.. dan jaga anak..

Tak tahu nak beli apa. semuanya dah ada

xbnyk pun..cuma brg baby je😊

Sy beli 1 ebook je. 😁

beli barang ank je😁