Hai ibu²..sy preg da msuk w15 tp still xbole nk minum susu..ada makanan gantian xek utk gantikn susu

2 Balas

Sy pun tak boleh minum susu langsung masa pregnant so sy gantikan dgn makanan yg ada kalsium ikut nasihat dietitian. Doc sy prescribe jugak utk sy supplement kalsium

3y ago

owh..xpe..esok kebetulan kne jmpe pakar..kite tnye skali..mekasih tw 😊😊

Boleh makan vitamin kalsium (Obical) mcm I dulu, tapi sblm tu dptkan nasihat pakar OG dulu.

3y ago

Okay thankyou 🥰