Sejauh mana anda bersetuju bahawa kerajaan sedang membantu rakyat dengan secukupnya dalam situasi kemelesetan ekonomi?
Voice your Opinion
Ya, mereka lakukan yang terbaik!
Ya, tetapi tidak cukup
Tidak, tidak cukup
Tidak cukup sama sekali
Apa itu kemelesetan ekonomi?

3973 respon

13 Balas

Mereka dh lakukn dgn baik..maka brsyukur la dgn nikmat dh Allah bg ats rzki yg ada..dr kita xde apa2... Jd mcm syria ke palestin ke xde apa nk mkn..xde apa nk d blnjekn tuk bli mkn....apa ke..aish..kekdg rs nk mrh je bila org malaysia ni xreti brsyukur dgn apa rzki yg ada..😩time2 gini pn msih nk jd mcmni juge..adeihh ..sies xphm..msti nk byk2 tamak....tu tak ckup aje manjang.. hallah..hallah..hallah😩

Tengok post tuh posted a year ago... Now this year : #govtfailed #kibarbenderaputih #KerajaanGagal #kesbunuhdirimeningkat #pengangguran #gelandangan #kescovidmelambung I vote - Tidak Cukup Sama Sekali..

kita lagi bernasib baik dpt jgk bantuan x mcm kerajaan negara lain yg susah nk bg bantuan cth mcm India.. drpd harapkan bantuan, baik fikir dulu mcm mna nk bantu diri sendiri

Dah ok sngat dah tu, tapi kita spatutnya dapat gaji jnganlah habiskan terus. Simpan2 lah separuh, kalau ada kecemasan xlah kelam kabut

Aku cuba yg terbaik untuk jadikan pose aku ni tak sia2.. jadah betul jenis tak bersyukur ni..

apply tapi tak dapat walaupun SSM dah expired 😢

tak semua kita minta akn dpt. #TAPXTanamera

Yg undi tidak sama sekali tu alahai tamaknya

4y ago

Kan...aish..xreti brsyukur..dh bg nk lebih dan lebih lg

Ya,mereka lakukan yang terbaik!

Ya, cukup baik 🤗💕