Pukul berapa anda selalu bangun pada hari minggu?
Voice your Opinion
6 pagi seperti biasa
7-8 pagi
8-9 pagi
9 pagi dan ke atas

4900 respon

17 Balas

Depend, sebab kerja saya ada shift. Kalau working on 6am shift, walaupun work from home, saya akan bangun pukul 4.45 pagi. Kalau tak on 6 am shift, pukul 6 baru bangun 🤗✌🏻

tp akn tdo semula 10-11 pg . cheat day bkn takat mkn , tdo pun sama . tp mmg brbaloi laa .. sbb ank pun mcm tahu je dy pun xlarat bgn pg cm bese . qadha tdo jgk .

530pg dh bgun dh kemas umh sblm ank jg... Kmdian bsuh baju... Ms subuh ank bgun.dh siap.smua..tggl siapkn bekpes.shj

Hmm jadi mak mmg kena bangun awal tak kira la ko keje ke x..takde masa nak berehat

sekarang selalu awal bangun. 5am terjaga terus x boleh tidur 😔

Seperti biasa 4 lebih pagi. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Anak tgh 4 bln skrng. Tak menentu bgn nyaaa haha

Tak menentu kadang awal kadang lewat

7-8 dah bangun.. Buat makanan anak.

pkul 3petang sbb tido pukul 6pagi