CIRIT-BIRIT LEBIH 24 JAM (14w)

Hi bakal2 mommy and momies semua. Saya nak tanya ,pernah tak korang alami cirit birit semasa hamil trimester kedua.. apa solusinya. And ada effects pada baby tak? Risauuuu sangat sebab dalam 3-4jam sekali cirit birit.. Start cirit birit 9pm ahad, isnin g jumpa doktor dia kasi air garam..cuma dia tak scan baby pun.. now selasa masih cirit birit lagi... kAlau ke hospital..mereka akn layan ke?

1 Balas

Sy 35week cirit birit dkt 18x...mmg dehydrated..igt g klinik ok mkin xok..so g spital kne thn wad..16 btol air jgk la msuk..doc pon akn wat ctg utk scan bby...mse tu sy xthn nk tcirit dh mse wat ctg..doc ckp tkut contrction..msuk mncung itik plk tkut bukaan jln da ad..tp mmg xde pon..nseb xtcirit ats ktil..huhu...

4y ago

😫😫 sama laa saya banyak kali cirit birit ... memang agak risau dengan kandungan..