cirit birit trimester 2

sesiapa ibu hamil skrg melalui fasa cirit birit ? ada tak tips hentikan cirit birit . saya dah hari 4 mengalami cirit birit

3 Balas

Saya pun sama..cirit birit... Jumpa dktr, dktr bg ORS je.. Saya sampai xboleh makan apa2... Nak makan jadi risau.. Tapi lapar.. Mula2 start tu xboleh makan nasi mesti cirit birit.. Sekarang semua xboleh.. Mesti cirit.. Ade cara apa2 ke selain ORS?

Saya pon kene masa trismester 2. Sehari dalam 3-4 kali yakk. Saya minum air masak banyak banyak je. Lepastu da ok.

Pergi klinik sis.