Baby cirit birit

Hello mommies.. baby 8 bulan cirit birit boleh minum air kelapa Tak? Dah 4 Hari cirit birit.. stool kadg2 hijau, kadg2 kuning, kadg2 ada merah2.. dah pwgi jumpa doktor, dia bg air garam je dulu...

3 Balas

Hai. Boleh beri sedikit. Tapi pengalaman anak saya kena cirit birit doktor suruh stop dulu susu. Better mommy bagi air barli tanpa gula tu. Bantu anak hydrate juga

1y ago

Oo sb saya bawa anak jumpa pediatric

Allahu kesiannya... boleh je bg air kelapa. Apa punca cirit birit tu? tak serasi dgn susu formula ke?

1y ago

oohhh... kesiannye🥺 baru nak meneroka. huhu.

bole tp sikit je

1y ago

ok.. terima kasih mommy..