assalamualaikum

Hi bakal mommy emm. Saya nak tanya la..sy pregnant boleh tak garam dgn minyak masak sapu di badan bersama mandi air suam..sebab saya kene ulat bulu..badan gatal teruk..takut ad alahan ap2..

7 Balas

Sy n husb dlu pon naik gatal2 satu badan mcm sis.. Nasib baik x kne hari sama.. Gilir2 kne pnyakit tu😅.. Husb kne hbis tmbuh satu bdan.. Sy plk kne yg jnis x timbul tpi merah satu bdan jgk.. G cek doktor suspek denggi.. Simptom nk dpt baby rupanya kami jadi mcm tu...

5y ago

Alhamdulillah rezeki hehe .semoge bby shat

better sis p klinik laa..doc blh bg ubat yg sesuai utk prgnnt women

dh g refer doc ke?sb tkt letak ape2 yg sbrngan kt perud

boleh je sbb luaran. xde mganggu baby..

Letak tempat gatal je sis..perut x

Better direct jumpa doc

Better pegi hsptl sis.sy pun pena kena mcm tu gatal2 badan gara2 kena sengat 1 serangga tu ..smpi hsptl kat emergency doc pasg drip msuk ubat ..kjp je hilang gatal tu..