Alahan badan gatal gatal

Assalamualaikum saya baru join apps ni . Saya skrg pregnant anak pertama. Baru 7 minggu Alhamdulillah . Tapi saya alahan yg sgt teruk. Lepas seminggu muntah2, loya , gatsric teruk, demam on off, harini badan gatal gatal Satu badan. Bila Malam makin teruk Dan gatal. Dah sapu calamine lotion Satu badan Tapi Masih pedih. Apa saya nak buat ? Normal ke mcmni? Help ????

2 Balas

Normal sis..calamine ni kekdg ada certain jnis kulit ia sesuai tuk d guna pkai..ada tu x nti sbbkn kulit rs pedih kering dan rs luke... Klu x ok sis blh je sapu bedak sejuk bg kurangkn rs gatal or sapu lotion..jgn garu

5y ago

Oh yke..bykkn minum air kosg ea..jgn bg bdn cpt hydration..mg cpt smbuh..aamiin

Normal sis. Pembawakan tuu.