Berbanding tahun lepas, adakah anda akan menambah, mengurangkan, atau mengekalkan bajet yang sama untuk Hari Raya tahun ini?

Voice your Opinion
Meningkatkan bajet untuk makanan dan persiapan
Kurangkan belanjawan untuk makanan dan persiapan
Meningkatkan bajet untuk makanan tetapi bukan persiapan
Meningkatkan bajet untuk persiapantetapi bukan makanan
Mengekalkan bajet yang sama seperti tahun lepas

303 respon

7 Balas

takut kena pkp balik oiii....varian baru sampai dah....kawan2 kata cepat merebak.... ni pun kena download my sejahtera balik... semoga semua orang dilindungi oleh ALLAH..... jaga diri .. sentiasa basuh tangan...pada ibu-ibu mengandung...sila kurangkan keluar buat masa la ni....bukan nak gempaq ka apa .. kementerian kesihatan pun dah keluar kenyataan pasai jangkitan varian baru ni....yg baru sampai dari cina...

kalau boleh try kurangkan budget dr taun lepas..mana boleh jimat kita jimat..la ni inflasi memcm blh jd...jd kena berbelanja dgn berhemah...risau takut varian baru ni akan effect pd pkerjaan dan pendapatan keluarga

Tambah bajet sebab ada anak

cut down unnecessary cost

Mengurangkan belanjawan

pakai je yg lama

Menambah