Ajar anak susu botol

Hi moms nak tnya ada tips x untuk ajar anak minum susu fm botol sebelum dia direct bf ja tapi skrg dia dh 9bulan ingat nak sulam susu bf dan fm sbb nnti senang nak kerja ke nak kemana ke kan ada tips ? Skrg ajar dia taksuka dia tolak je try susu s26 tu pun xmau#pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

Cuba ajar dia guna botol straw, anak saya pun tak suka guna botol susu. Macam2 brand dah try, dia tak nak juga. Nanti anak dah setahun, tak perlu bagi fm dah, boleh bagi full cream milk je.

11mo ago

Okay thankyou sis 🥰

cuba tukar2 puting botol tu , sbb puting botol bnyk jenis,manatau nanti die nak ☺️

11mo ago

Dh tukar nak dkt 5jenis puting dh still tkmau dia selesa df lagi