Kehamilan kedua

Assalammualaikum... mommy² .. ada x mcm sy pengalaman..sy bln august 2022 baru sczer ank Prtme.. lepas tu bln nih hamil lg ank kedua,ank sy msih umur 6bln.. bhye tak bile sy lnjutkn baby nih, takut perut sy pecah ke ape ke??? sy sbnrnya kb.. tp guna pil lh, tp tetap jgk Allah bagi rezki bwt sy, pertnyaan sy, apakah aman bila rezki Allah ni sya terima?? please nk nasehat mommy²

Kehamilan kedua
20 Balas

dapatkan pandangan dari doctor puan. yg penting biar doctor monitor tahap kesihatan puan sama ada puan fit utk bawa kandungan ni. semoga kesihatan puan dan bayi baik2 shj ya. tahniah apa2 pun puan