Anda beri anak anda makan yogurt tak, Ibu?

Select multiple options
Ya, saya bagi
Hmm, tidak

365 respon

16 Balas

Tapi anak saya alergik kepada yogurt. Mungkin dari bahan tenusu. Ada suggestion tak untuk yogurt lain? Sedih sebab anak tak boleh makan cheese bagai.

38m ago

anak saya pun pun sama alergik yogurt, susu pun alergik

Saya offer bagi kat dia, dia yg tak nak. 😅 Dia dah tau apa yg dia suka, apa yg dia tak suka makan. Kalau dulu, kita offer, dia nak aje.

anak anggap yogurt tu macam aiskrim dah 🤣tiap kali nampak peti ais mintak aiskrim berak pon Alhamdulillah hari2 lawass

anak 1 tahun 4 bulan makan yogurt dari 6 bulan lagi. selalu bagi yogurt plain campur buah2 potong😋

bagi natural yogurt farm fresh. dia suka. kdg2 buat ais krim. yogurt elok sihat utk usus

bagi start 7 bulan.. campur dengan Puree kurma atau buah

Makan setiap hari. Ibu pun join makan, sedap 🫣

kita bagi. alhamdulillah. mkn. berebut kdanng2

ya. sy bg plain yogurt kadg mkn dgn buah

baby 6 bulan dah boleh bagi yogurt ke ?

2h ago

apa2 yougurt boleh. tapi jgn ambil yg fat free/ berperisa. amik greek yogurt or natural yogurt