Saya sukar nk telan nasik.. Cium bau nasik.. Tengok nasik pun x boleh. Makan sayur mmg Tak lalu

Bagaimana Nak dapatkan khasiat makanan yg baik.. Setakat ni,saya hanya mampu makan epal hijau,limau masam, keropok mee, Kadang2 makan kuih muih tertentu, air kelapa, air milo panas, susu kmbing Dan air sirap sarsi.. OK ke? Agak2 baby saya boleh membesar baik Tak? Saya juga Ada amalkan capsule vco oil 2 biji pagi Dan 2 biji malam, makan pil Vitamin Obimin. Air kosong.. Langsung Tak dapat minum.. Minum je.. Muntah.. Tak Kira sejuk, atau suam..

1 Balas

Boleh ganti spageti, mee…ubi..tak mkn nasi pn xpe tu cuma makanan org malaysia. Boleh ganti benda lain. Tp air kosong better minum lag maybe sebelumtidur tu

7mo ago

Buat setakat ni.. Saya mmg sukar nk minum air kosong. Tpksa cmpur sirap sarsi Baru dapat minum.