Makan buah dan sayur je takpa ke

Hi mummy2 semua. Takpe ke ye kalau kita jamah nasik sehari sekali je? Lain2 waktu memang makan buah dan bayam saja sbb tak boleh telan nasik tu. Nasik pon telan bila jadikan dia bubur.

2 Balas

Its okay sis.. doc saya cakap if tak da selera lgsong nk makan nasi atau mkanan berat2 yg lain just makan apa yg kita rasa nk mkn.. jangan tk mkn lgsong asalkan kita mkan dh ckup.. sya pn tk da selera lgsong tngok nasi. Sya gnti ja dgn roti, bihun n so on.. buah memang makan je selalu.. smpai berat trun 3kg dlam masa sebulan..

Saya dah brpa minggu x mkan nasi sis sbab xde selera.