Risau

Badan kurus kering berat kurang 45kg . Family pn takde yg kencing manis tp diri sendiri boleh sangkut pulak . Harap2 nie cuma pembawakan je laa

5 Balas

Mkn lebih2 skit yg berkhasiat..minum air masak secukupnya..insyaallah naik la berat tuh..sy pon first bukak buku 37kg je..skg dh 29w berat sy dh 47kg alhamdulillah baby pon sihat..

Jgn risau lh...kita sama, sy berat 36kg je...tgh mgandung now dh 3 bulan, berat tetap x naik🤣🤣🤣

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

Amiinn ♥️

Aamiin