sape yg ad pngalaman baby dduk nicu lpas bt prtukaran darah sbb kuning..biasa brape lame ye kne tahn

Babykuning

6 Balas

ank sy. .dlu lps brsalin kena tahn nicu doc bwk sbb penafasan dia kureng sedikit lps tu kena plk kuning seminngu ank kena tahan. .alhamdulilah ank sskrng dh 11bulan dh. .shtt

tgok juga sis dia punya bacaan kuning,,anak sye kena tahan dkt nicu sehari lepastu pihak hospital call,,baby dh blh bawa balik,,lepas tu follow up kuning dkt kk

Klu kena buat pertukaran darah ni mungkin lama sikit doc kena pantau keadaan baby tu. Mcm anak sy dulu sebab G6PD dan jaundice, dlm seminggu juga kena tahan nicu.

1y ago

Tak lama dah sebab kuning dia dah makin ok.

anak no dua saya 5 hari je ddk nicu lpstu boleh dh balik

tgok atas bacaan..

tgok bacaan