ceramah pemakanan

Sape pernah kena dengar ceramah pemakanan bagi yg kena GDM (kencing manis)? Brape lame ceramah 2 ye?

18 Balas

Kk bru call tdi inform test ke2 mnum air gula bacaan tggi. Ssh ati sgt2. Skang dh 7 bulan. Bahaya ker? Mgu dpan kna gi kk utk bsp ke ape xtaulaa.. nurse dok trgkan kt fon tdi x msuk otak dh sbb risau sgt2

5y ago

Aamiin.. terima kasih jgk.. sme ngn sy.. mkn xingt.. nk mkn mnis2.. ngidam kek la.. cklat la.. 2 yg sangkut 2

sy baru jmpe dietician isnin lepas. kejap je , dlm 15 mnit, die just ajar cara makan,sukatan mknn..best je dgr. 😄

Takde plk ceramah .jumpa doc diet ada laa dia explains tak sampai 10min

Sy esok pegi😅 bdasarkan pglaman 2nd baby x lama la, dlm 30 40mnt cam ia..

Ats doc tu la..sya prnah jupe 2x spjg preggy..dlm 15minit gtu je

Tak lama pon sat je dlm setengah jam cm tu je

Sejam je.. mcm masuk dewan kuliah.. 😁

Saya esok kene pergi ceramah pemakanan tu hahhaha

5y ago

Sy pn ptt pg esok tp ank2 xde sape jge.. so, tunda hari lain dekat KK lain..

Sekejap sahaja. X lama. Dlm 30 minit

xlama pon sis , sekejap jee 😊😊