susu semakin kurang

Babygurl x nak DirectFeeding.. Susu pun kurang psal baby x nak latch and nipple tengelam.. Dah buat2 mcm, baby x nak.. Stress, dh start bagi susu formula.. Dh pam tapi dpat susu 10ml.. Bagi tunjuk ajar skit.. First baby, nk sgt bagi susu ibu..

1 Balas

Sis.. jgn berhenti pump. Teruskan pump, walaupun keluar angin. Setiap 2, 3 jam sekali. InshaAllah susu akan byk. At the same time minum air byk. Semoga susu sis byk.

4y ago

Ye cube la sedaya upaya. Semoga sukses mommy