Scan Detail Girl

Baby Yg Ke 4 Gegirls Jugak🤣.. U Alls Nampak Girl Ke Boy?😁

Scan Detail Girl
20 Balas

A’ah la girl😍😍 klu boy doc kate ‘pistol’ nya akan terkeluar.. ini mcm ‘burger’ confirm girl hehe.. sy pon gurl jugak😆tp nak lebih yakin sy pegi buat detail scan next week. Cek organ2 dalaman cek kepala baby sekali cek gender😆

2y ago

Yeke?😍😍congratulation sis❤️❤️sy ni nak sgt baby girl.. da 3 kali scan kata baby girl, next scan detail pla nak tgk girl ke x ehehe

1st time nampak jelas baby girl dr gambar scan,slma ni smua scan sy tgk x nmpk n x faham,sy inn shaa Allah 2wks lagi nak scan utk tgk gender baby,hopefully dpt gambar yg clear mcm ni😍

2y ago

Sy pun plan 20w ni buat dekat swasta sbb dkt kk diorang tak bagi gambar scan,jd 20w dkt swasta boleh double cfirm lagi masa scan 28w dkt kk,x sbar pula😍

Ee..terang2 nye girl dia tunjuk😍 saya pun girl. Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua nnti. Aamin ya rabb

2y ago

amin..mybe nk tau sgt girl ke boy die tayang terus.sonographer scan je situ trus nmpak🤭.

Sy dlu scan bby boy,keluar nya girl😂hppy sgt sbb da ada dua boy🙈🙈

2y ago

Dua kali,siap tunjuk bebird dia🤣🤣🤣

Girl🥹 sho cute. saya teringin nak baby girl jugak. maybe after 5 years 😂

2y ago

in shaa Allah dapat girl nnti..sy ank ke-4 baru dpt girl..dari ank 1st duk jangka(gerak hati) girl😂

Thun 2022 rmai yg dpt baby girl sbnarnya 🤭 yg susah nk dpt baby boy

2y ago

Girl ni

sama macam saya girl juga baby kedua 😂 sekarang 28 weeks

2y ago

tahniah..scan girl tp xtaula plak nti kluar lain🤭. yg ni truk sikit alahan berbanding kakak2 nye.berat pun turun mendadak mse alahan dlu..tu yg igt kot boy..skali g scan jelas lak nmpk burgernye🤣.terima je janji bby sihat sempurna☺️

comelnyaaa... hihihi... mesti cantik macam ibunya😍

2y ago

☺️

yeyyy kita pun gegirlllllll tahniah sis😍🥰

2y ago

alhamdulillah tahniah utk awk jugak.😍

baby girl ni. sama macam saya 🤭

2y ago

alhamdulillah..tahniah☺️