Boy ke girl ni???

Minggu lepas scan nampak baby boy?..harini tdi pergi scan lagi..ehhh baby girl pula❤️…mommy share lah pengalaman yang sama macam saya?saya 21 weeks? #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

kalau keadaan macam tu nak selamat tunjuk masuk 7 ke 8 baru beli baju baju lebih selamat beli yang warna putih warna yang semua baby boleh masuk .. awal lagi 21 weeks biasa keadaan tu tapi pengalaman sepupu saya selamat 9 bulan scan baby laki keluar baby perempuan kuasa Allah kan untuk mudah beli barang barang lebih kepada umum warna tu ..nanti dah keluar baru laaaa sakan buat pilihan baju baju or benda lain hahah

1y ago

Iya betul sis?

Jelas tak wak yg girl tu? Biasanya klau 20wks+ InsyaAllah confirmed dah tu… sy dulu anak sulung buat detail scan wlaupun baby kepit nmpk boy, keluar pun boy… kali ni scan 20wks girl time detail, pastu semlm scan 24wks Alhamdulillah 2kli scan jelas burgernya ?

1y ago

InsyaAllah amin?thankss dear?