Hye mommies.bayi sy umo 4 bulan lebih.hari ni hri ke 6 dia x buang air besar.fully bf.normal ke ea?

Baby x meragam dan perut pun lembut x kembung.saya risau juga.ada yg pernah mcm ni?

3 Balas

Fully bf , perut tak kembung dan tak keras normal. Ada yang sampai 10 hari. Boleh lazimkan juga buat urutan I Love You dan kayuh basikal.

3y ago

Moga Allah mudahkan 🥰 Kalau mix fm atau fully fm kena risau sebab at least sekali kena buang air besar setiap hari.

bby bf normal sis.. melainkan klo anak susu formula tak berak itu yg xnormal