Bayi 1 bulan 17 hari

Harini hari ke 3 anak saya tak buang air besar tapi kerap kentut. Kencing pun banyak mcm biasa. Perut dia x keras pun dan dia pun tak meragam. Cuma x berak je. Fully breastfeeding. Sy ada baca ini normal, tapi mak saya pula yg risau terlebih. So nak tnya, bnda ni mmg normal kan?

3 Balas

baby sya pon mcm tu jgak..perut xdak keras apa2..baby pon xdak la mragam .. 5 hari skli bru membuang..tp skli membuang bnyak jgak la

yaa utk fully bf normal, paling lama tak berak 2week . selagi dia okay, perut tak kembung, kentut apa semua mmg okay je.

fully bf normal.hingga 14hari