Baby tidur tak lena

Baby umur 1 bln 18 hari. Dah 3 minggu baby kerap kembung perut, nafas berbunyi, muntah, tidur tak lena, menangis seperti kesakitan. Sedih sgt tengok baby camtu. Ada tak ibu2 brpengalaman kat sini boleh share, apa patut saya buat..

5 Balas

Bawa jumpa doc sis.. Bby saya dulu ada berbunyi bila bernafas masa 2.bulan.. Lepas tu bila jumpa doc, doc detect nafas dia laju. Then doc suggest ambik blood test & xray. Pastu dari situ detect bby ada kena infecfion tapi xsampai tahap kena admitted.. Doc suruh monitor bby punya nafas & luckily dah okay.