Baby suka tidur atas badan mommy

Hi. Baby saya lena sgt tidur kalau meniarap atas bdn saya? Mcm mana nak bagi baby tidur lena? Satu lagi mcm mana nak buat baby tidur lena waktu malam. Anak saya dh 1 bulan 26 hari

1 Balas

sme.. tp ske atas bdn husband sye.. ble da btol2 lena bru letak kt tilam.. 2 pun ikut nseb kdg tdo kdg bgn.. sometime nk elakkn, sye msuk buai dlu.. lps tu bru bwk klua.. tp kne dodoi2 kejap la.. tdo mlm tu lena x lena memg ble tyme mnyusu, auto bby bgn..