baby tak lena tidur malam

Hye mommies..any tips utk bagi baby tidur lena malam tak?my baby dah 6 months but still kerap bangun malam..hampir 3 4 kali satu malam nk susu

1 Balas

Hai awak , selama ni dia tidur okay kan ? Mungkin sebab dia tengah lalui pecutan tumbesaran . Jd dia cepat haus dan lapar , trkadang dia xselesa nak lelao dia nangis . Meragam sikit , waktu mcm ni mmg penat sgt . Tp mummy enjoy okay , u will miss that moment . Sy pun prnah lalui , pergi jmpe doktor . Doktor cakap that normal ,