baby sembelit

baby sy 1 bulan 8 hari..campur df n fm..sejak 3@4 hari ni dia macam sembelit..meneran sampai merah2 muka..waktu checkup sebulan hr tu sy dah bgtau dr yg anak sembelit tp dr just advice mak bykkn minum air n tk bg sebarang ubat utk sembelitnya..sy pun dah try gerak2kan kaki dia tapi still tak berak juga..sy juga kerap df berbanding bg fm..sy perasan mungkin sbb sembelit tu yg membuatkan dia tak boleh tidur..mata mengantuk tapi still tak nk tidur n keep nangis.. apa tips yg paling berkesan ye? risau sgt bila tengok dia meneran n keep nangis..

11 Balas

Cuba stimulate kat situ dgn putik kapas

5y ago

yeke,mcm tu ye?ok..nt sy try buat..terima kasih ye utk tip tu..😊