Nur Sartilla Abdullah Shergawi, Malaysia

Mother of 1 bouncy magician

About Nur Sartilla Abdullah Shergawi

Baby hidung tersumbat n batuk
Hai mommies..saya nak tanya, baby saya nak masuk 3 bulan..suddenly badan panas [email protected] hari ni..saya rasa badan dia macam suam2..bila hantar kt babysitter,saya mintak dia lap lap kan badan baby n check te
..read
Yup lap2 bdn anak, bubuh vick baby di depan dada, belakang, di ubun2 dan di hidung sikit.
baby sembelit
baby sy 1 bulan 8 hari..campur df n fm..sejak [email protected] hari ni dia macam sembelit..meneran sampai merah2 muka..waktu checkup sebulan hr tu sy dah bgtau dr yg anak sembelit tp dr just advice mak bykkn minum
..read
Sama dgn baby sy...bila berak teran2 n ngis
Bby sye pon minum susu formula sjak 2 bulan.. Susu bertukar ganti sbb ye dye asyik muak sahaja.. Myb tak ssuai.. Last pakai susu Nan Pro langkah 1..nih suggest dripda dktr sndri.. Alhamdulillah. Susu
..more
stop fm susu tak sesuai dgn dia bgi df je smpai sembelit dia stop klau nak bgi fm balik tukar susu lain try and error sbb lain budak lain penerimaan dia
Dulu anak sy 1 bulan lebih mcm tu sembelit, muka merah nangis... lps teran terus tdo.. lps check doc ckp maybe FM x sesuai.. i gune anmum jdi mcm ni.. terus tukar fm.. nw she alright.. dh masuk 7 bula
..more
Mksudnya susu fm tak ngan dgn baby.. Pkai susu formula apa? Sya pun ada mslh ni jga masa baby bru 3mggu.. But, after jmpa pakar paed. Dr suggest baby minum frisolac comfort & step 1.. Menjadi juga.. A
..more