Hi mommies, nak tnya ada tak sesiapa pernah ada baby yg bengkak susu. Ada benjolan mcm tu. Bby 8bln

Baby susu bengkak

2 Balas

Saya masa awal2 dulu selalu kena bengkak susu. Kadang masa tido tak sedar / lupa bagi belah mana. Asek bagi belah yang sama je so bangun pagi sebelah breast dah bengkak ada benjol. Sakittt. Saya bagi je baby df kat breast yang bengkak tu. Memang sakittt sangat. Tapi kalau saya tu jela cara nya. Makan masa juga nak baik. 3-4 hari baru bengkak surut.

saya pn masih bengkak kaau baby mnyusu sblh ja