ADA TAK YANG PERNAH ADA BENJOLAN BAWAH KETIAK SEMASA DALAM PANTANG AKIBAT BENGKAK SUSU

Mommy2 ada cara tak macam mana benjolan sebesar bola pingpong ni nak surut ya ? Asalnya berpunca bengkak susu.. saya baru 6 hari melahirkan baby#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

benjolan dekat ketiak tu biasa dan normal..klau benjolan dkat payudara kena jumpa dktr

try jumpa doc takot breast cancer 🥺

1y ago

try la jumpa doc dl sll lau bengkak susu tuam 2 mmg surut je