baby reject puting

Baby saya umur 2 bulan, skrg dia kerap isap tgn, jari tak berapa nak hisap lg, kadang kadang dia reti tarik tangan msok mulut, kadang kita kena tolong. Dah bagi puting, tapi die tolak banyak kali. Kadang-kadang tidur baby tak lena sebab tak dapat hisap jari. Tolong bagi cadangan. Saya buntu.

1 Balas

Ank sya pun mcm tu..jgn risau tu pkara normal bila baby hisap tgn dia..tu cara dia utk mengenal jari,tangan dia...

4y ago

Sama la mcm baby kita...