Bila baby mummies start nak hisap puting (pacifier)?

Baby saya lepas minum 2onz susu badan yang saya pam, die still carik tetek jugak. Kadang tu die nak ngempeng je sebab sampai muntah susu minum banyak sangat. Nak ajar die hisap puting, tapi die taknak. Dah macam2 puting beli beratus2, still die taknak.

2 Balas

Anak saya sampai ke besar tak nak puting. Macam2 jenis beli bagi try pon tak nak jugak. But at the good side, bagus sebenarnya. Takdelah kita kena berperang nak pisahkan anak dengan puting bila dia besar nanti

Dia nangis tak kalau tak dapat puting? baby dah berapa bulan? maybe tak cukup...tapi kene tau berapa bulan dulu