Sya hamil 19 minggu dan kuman GBS mmbuatkan kantung air ketuban pecah, bacaan air ktuban kurang,

Baby saya sihat dan Saya sudah mendapatkan rawatan jadi soalan sya, bolehkah jika bersama suami ? Dan apakah petua untuk meningkatkan air ketuban ? Walaupun penghasilannya melalui kencing baby. Terima kasih

3 Balas

kalau boleh elakkan bersama dulu sebab air ketuban bocor . nanti refer pada doktor masa next appointment dengan doktor . sebelum makan makanan berat, makan buah tembikai, minum air yang banyak 🤗 saya buat tu je masa saya detect air ketuban kurang . alhamdulillah now konsisten atas 12 je kalau scan 🤗

elakkn terus sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

erm..risiko tinggi puan..bagus elakkan dulu