Kurang air ketuban

Hai, ada tak macam sy usia kandungan 24 minggu tetapi air ketuban kurang dan keluar sedikit demi sedikit? Apa tips untuk banyakkan semula air ketuban. Doakan sy dan baby sihat sampai matang ya. Terima kasih

2 Balas

sis mkn buah tembikai dan mnm air msak bg bnyk skit.. kalau air kelapa pn blh tp tkt jgk antibody msing2 xsama kan.. kawan saya mcmto jgk now 38w dh xslap saya air ktuban dia krang saya ada sarankan dia mkn tmbikai Alhamdulillah now air ktuban dia makin btmbh.

3y ago

ur wc sis... kalau dhsptl dpntau xpala... kalau drmh tkt jgk kalau sndirian kan

bole sy tau keadaan puan dan bby skrg? mmg kne than wad smp bersalin ke?