Baby songsang

Assalammualaikum Sya prengnant 34 minggu... Baby songsang, perut baby kecil & air ketuban kurang.... Ada tips tak nak buat baby pusing kepala ke bawah,nak bnykkn air ketuban... N apa nak buat klu perut baby kecil.... Terima kasih smua....

4 Balas

dlu pnh sy bc dkt TAP ni ada kata makan buah tembikai..wallahualam..tp xpe..sy try up status puan ni ya..jika ada mommy2 lain yg ada pnglmn mcm puan blh share tips bagaimana nk bykkn air ketuban..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

mcm sya ank first punya la risau doktor ckp mcm tu...alhamdulillah bby pusing sendiri masa dkt due bersalin..allah permudah segala urusan..semoga d permudah segala urusan puan bersalin..

tips nk tambah air ketuban mkn tembikai je..isnyallah dh nk smpai due nt bby akan brpusing pda posisi ny..semoga sis dipermudahkan bersalin nt..aminn..

Pernah dengar org ckp kalau nak byk kan air ketuban makan tembikai atau jus tembikai.