baby meragam?

baby saya bukan jenis kuat meragam. dia payah sangat nak nangis. kalau lapar sangat je nangis. tapi beberapa hari ni dia meragam sikit. tapi waktu menyusu je. dia mesti nangis teruk. hisap lepas, gigit. kenapa ya ? baby saya baru 2bulan 25hari. adakah punca nak tumbuh gigi? sbb saya tengok pada gusi dia macam warna putih kat bahagian bawah.

4 Balas

Sis ambik air suam bsh kan kt lampin.cuci kt dlm mulut.sbb susu melekat dkt permukaan lidah so jd bayi sis x selesa @ sakit bila myusu