Baby susah tidur siang

Baby saya baru umur sebulan tapi susah sangat tidur siang. If tidur cuma setengah jam or sejam dah terjaga tak tidur sampai 3-4 jam baru tidur semula tu pun lepas saya cuba bermacam cara. If malam akan terjaga dua kali sahaja. Normal ke tu?

1 Balas

Rasanya memang lah . Baby baru lagi dia kerap tidur tapi akan kerap bangun juga minum susu . Cycle dia cuma tidur dan menyusu je . Bila anak dah makin besar baru akan tidur 2 ke 3 jam lepas tu main lama baru tidur balik .