sukar tidur

hai ibu2 . normal ke anak sebulan 3 hari sukar tidur. siang kalau tidur setiap setengah jam mesti terjaga. klau malam setiap 2@3 jam. susu dia kuat minum.#pleasehelp #firstbaby

5 Balas

bg saya normal..mmg patut bg dia susu [email protected] mungkin panas sikit kot,tu mudah terjaga..tp ok dah tu,slow2 dia adapt siang n mlm..

Bagi saya normal tapi kalau cukup jam tidur. Boleh refer article dalam TAP ni untuk tahu baby 3 bulan berapa jam sepatutnya tidur

Banyak faktor puan : Suasana bilik, pakaian, diaper, perut (dah sendawa dll) urut bedung cara tidur Bole follow fb Baby Language

normal.. bayi makin membesar.. pola tidurnya berubah.. normal bayi menyusu 2 @3 jam sekali..

normal puan. cuma boleh try bedungkan anak