Bayi 2 bulan cirit birit

Baby saya baru masuk 2 bulan, fully breastfeed. Skrg tgh cirit birit dah hari ke 3. Semalam sudah pergi klinik, then doktor cakap just continue bf ja. Tapi risau la jgk ni dh hari ke 3 tak berhenti lagi ni. Moms ada pengalaman tak? Bila kena bawak balik g klinik balik ya? Sehari ada dlm 5,6 kali berak.

7 Balas

ank sya pun mcm tu 6 7 kli berak masa 1bulan , tgok ats najis klu cair cmpur lendir better pergi terus hsptl tkut jgkitan kuman , ank sya msuk 2bulan berak 6 7 kli tgok najis cair sgt cmpur lendir2 terus kne admit wad doc nk pntau tkut ada jgkitan kuman Alhamdulillah ank sya baik2 sja pntau najis dia tgk mcm mna ya