Cirit birit ketika 33 minggu

Salam, hi para ibu2 kuat dan sihat. Saya nak tanya perlu ke saya ke klinik jika sy cirit birit 2 hari? Cirit birit ni sehari dalam 2 ke 3 kali je. Tp bayi bergerak2 macam biasa. Bukan tanda2 kan? Saya ada mjnum teh pekat tp sekejeap je ok pastu cirit balik. Ke saya kena stop susu ya? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Jika 4 kali sehari dan berterusan selama 48 jam, pergilah ke klinik. Bukan tanda bersalin ..

minum air garam peket.