Adakah anda rasakan berbaloi untuk membeli/menggunakan penghadang tangga bayi (baby safety gate)?
Adakah anda rasakan berbaloi untuk  membeli/menggunakan penghadang tangga bayi (baby safety gate)?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2009 respon

20 Balas

rumah saya tak bertangga. Lebih suka rumah tak bertangga sebab fikir bila dah tua tak larat nak ngomeh naik turun tangga. 😅

Berbaloi. Suami diy sebab tangga di rumah keluarga pintu nya besar. Untuk keselamatan anak juga. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Demi keselamatan anak-anak. Kita bukan cctv boleh pantau 24 jam kan #TAPactiveusers #TAPsupermoms

ya..bg mengelakkan perkara yg tidak di ingini trjd..

sangat berbaloi n tak risau bila kita busy kat dapur

ianya sngt2 brguna for yr baby safety

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

laki saya buatkan penhadang kayu

w/pon rumh sy tkdak tangga 😂

for safety ofcourse.