What baby powder do you currently use?
Voice your Opinion
Agnesia Antiseptic
Johnson's baby powder
Purren baby powder
Carrie Junior baby powder
Others (please comment)

4816 respon

133 Balas

Guna bila naik ruam je. Tu pun sikit. Kalau tak memang xguna bedak langsung sebab debu bedak tu tak elok utk baby. Just sapu lotion sikit2 je. Lagipun baby da memang ada bau yang sedap. Org tua kata sebab baby suci belum ada dosa.

I have used all the brands of powder. Tiap bulan mmg ada min 2 bedak and now stock still lagi ada 6 pack sbb anak suka sgt main bedak hahaha but anak saya terlalu aktif sampai kan baru sejam mandi dah takde bauuuu hahahaha adoi

Anakku.. bau wangi tpi xlah sewangi carrie junior.. tpi mungkin akn bertukar ke carrie junior bila baby dh 6 bln

johnsons dah start bau pelik, dah tukar pakai carie junior..sangat wangi, seronok nak peluk cium anak hari2😂

Pureen. Baru start pakai. Rasa sedap plk bau bedak ni, tak terlalu wangi, just nice ☺️

Sy x letak baby powder kat ank.. Sbb masi kecil. Maybe masuk umur 1 tahun baru kot.

memang dari awl lahir,sampai skg dh 6bln x pakaikan bedak..baby prem,paru2 x kuat

Bedak sejuk penawar..selain hilang ruam..boleh jadi muka anak cerah jugak...

Pureen corn starch bila nmpk ade ruam.. Klu tak pakai lotion je

None because powder is not good for baby because of the zinc.