Baby Car Seat: Baby NB

Baby NB mommy² semua start guna Baby Car Seat bila ye? Saya berpendapat terus guna slps kuar hospital. Tp En Suami berpendapat lepas 6 bln. ???

16 Balas

Sy dan husband beli sblm berslin. Xmampu beli cash. Sy main kutu je. Lps bersalin dpt cs terus guna utk nb sy. Blh guna sampai 18kg. Sy beli joie tilt. Xperlu tggu sampai baby 6bulan, sbb mcm sy dr awal dah biasakan bby dlm cs. Mmg dia akan nangis awal² tp sy dgn husband pekak kan telinga. Lama² ok siap tido dlm tu hehee. Tp atas pendapat masing² yer.

5y ago

Alhamdulillah xpe guna je terus lepas keluar hosp terutama ms nak bw gi klinik utk check up.